translations.contactInfo
Molenstraat 2
6021 GV Budel

+31 (0)6 - 13 50 31 35
anne@eenenaloor.com

Postadres

Terug naar overzicht

Help! Mijn partner en ik groeien uit elkaar!

Iedere relatie kent verschillende fases. Aan het begin lijkt alles vanzelf te gaan. Verliefdheid heeft de overhand en fleurt je hele dag op. Je kunt alleen maar aan hem/haar denken en alles is leuk aan die persoon. Maar wat doe je als je uit elkaar groeit?

impression image

Verschillende prioriteiten?

Hoe langer je elkaar kent, des te meer je van elkaar te weten komt. Dat kan soms tegenvallen. Misschien kom je er wel achter dat jullie toch wel van elkaar verschillen en soms andere prioriteiten hebben. Dit kan ervoor zorgen dat je vaker onenigheid krijgt met je partner en dat jullie hierdoor uit elkaar groeien. Wat de reden ook is, daar word je niet gelukkig van.

impression image

Ga het gesprek aan

Verlang je diep van binnen terug naar de tijd dat het wél goed zat tussen jullie? De tijd dat jullie een hechte eenheid vormden, zowel voor elkaar als voor familie en vrienden? Willen jullie de onderlinge band versterken en verbeteren, maar geen idee waar te beginnen? Kom dan langs voor een vrijblijvend intakegesprek, dan kijken we samen hoe we het traject gaan bewandelen naar een fijner leven met elkaar.

Meer informatie?

Neem contact op!

Contact opnemen

Anne
Steensels