translations.contactInfo
Molenstraat 2
6021 GV Budel

+31 (0)6 - 13 50 31 35
anne@eenenaloor.com

Postadres

Referenties

Anoniem

Na een hele boel gebeurtenissen en mijn emmertje overvol was heb ik de moeilijkste stap ooit genomen. Hulp vragen. Ik kwam bij Anne terecht en het was meteen een hele opluchting om met iemand te kunnen praten over alles. Ze oordeelt niet,  geeft geen kant en klare oplossingen. Maar je gaat samen op zoek naar een andere denkwijze. Ik wilde niets liever dan van alle problemen af komen en samen hebben we dat bereikt. Ik ben er haar nog dagelijks dankbaar voor. Ik kijk nu anders tegen alles aan, ik sta weer vrolijk in het leven en heb mezelf weer ontdekt.

Anoniem (kind)

Fijn dat Anne me heeft geholpen.
Ik kwam bij een en al oor counseling omdat ik bang was met naar bed gaan en ik kwam nog vaak terug naar beneden. Door Anne weet ik hoe ik hiermee om moet gaan, het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven.

Anoniem

Anne is een warme persoonlijkheid waarbij je je meteen op je gemak voelt. Heeft een luisterend oor en is oprecht geïnteresseerd in je. Mijn doel was om de onrust uit mijn lijf te krijgen en me daarin gehoord voelen. Het leverde goede inzichten op en het was telkens fijn mijn hart te kunnen legen. Ik heb hierdoor geaccepteerd wie ik ben en geleerd dat ik kwetsbaar mag zijn.

Anoniem

Ik ben altijd heel warm ontvangen. Door het luisterend oor dat duidelijk word aangeboden (met af en toe kritische vragen) werd me een spiegel voorgehouden en ben ik gaan inzien en leren wie ik ben en waar mijn grenzen liggen. Ik ging altijd over grenzen heen deels bewust maar ook deels onbewust. Ik voelde me altijd erg op mijn gemak en heb de dingen uit het verleden kunnen verwerken. Ik heb mijn identiteit terug en ben sterker in mijn schoenen komen te staan. Nogmaals super bedankt Anne!

Anoniem

Ik kijk er met een goed gevoel op terug. Voor het eerst werd er eens echt naar me geluisterd. Anne straalt rust uit waardoor je zelf ook rustig word.
Ik kwam bij een en al oor counseling om te ontdekken wie ik ben en om een aantal dingen op een rijtje te krijgen.
Het heeft veel duidelijk gemaakt over mezelf wie ik nou echt ben en me een beter zelfbeeld gegeven waardoor ik de dingen makkelijker op een rijtje krijg in mijn hoofd. Het overzicht is terug.

Meer informatie?

Neem contact op!

Contact opnemen

Anne
Steensels