translations.contactInfo
Molenstraat 2
6021 GV Budel

+31 (0)6 - 13 50 31 35
anne@eenenaloor.com

Postadres

Veelgestelde vragen

Counseling is toch iets voor mensen met problemen?

Ieder mens krijgt ooit te maken met verdriet, twijfels, angsten en uitdagingen. Daarover het gesprek aangaan, is altijd goed. Counseling helpt om meer inzicht te krijgen in gedrag en overtuigingen. Beschouw het liever als ‘mental fitness’.

Wat zijn de kosten?

Je betaalt per consult €55,- (inclusief BTW).

Is counseling hetzelfde als coaching?

Coaching is niet hetzelfde als counseling. Coaching is meer gericht op het realiseren van persoonlijke doelen en de middelen die je daarvoor nodig hebt. Counseling gaat dieper en is meer gericht op het geheel, het is dus een verdieping van coaching. Bij counseling ligt de regie meer bij de klant. Intrinsieke motivatie is cruciaal, want dat zorgt voor duurzame veranderingen.

Hoe lang duurt een traject?

Dat is afhankelijk van de individuele situatie. Het gaat nooit om de lengte van een traject, maar om wat het je oplevert. Het gaat erom wat nodig is en dat kun je vooraf nooit precies bepalen. Natuurlijk ben je altijd vrij om een traject te beëindigen.

Kan ik zonder afspraak terecht?

Omdat de privacy van cliënten belangrijk is, is het nodig om vooraf een afspraak te maken. Dat kan per telefoon, mail, sms of WhatsApp.

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig?

Een verwijsbriefje is niet nodig.

Meer informatie?

Neem contact op!

Contact opnemen

Anne
Steensels