translations.contactInfo
Grensweg 1
6021 JW Budel

+31 (0)6 - 13 50 31 35
anne@eenenaloor.com

Postadres

Werkwijze

Is er een ‘klik’?

Een al oor staat voor persoonlijke counseling met professionele betrokkenheid. Ieder traject begint met een gratis intake om elkaar te leren kennen. Pas als er een ‘klik’ is en je het gevoel hebt op de juiste plek te zijn, gaan we van start.

image

Praktische informatie

Doelen

Vooraf stellen we samen vast welke doelen je hebt. Op basis daarvan maken we een plan van aanpak. Dat is geen vastomlijnd proces, want persoonlijke ontwikkeling laat zich niet in een procedure proppen. We doen wat nodig is, waar jij behoefte aan hebt. En we zijn pas klaar als jij vindt dat we klaar zijn. Inderdaad: jij hebt de regie in handen.

Aanmelden

Je kunt zonder verwijsbriefje bij Een en al oor Counseling terecht. We gaan weinig vragen uit de weg en verwijzen, indien nodig, door als specifieke expertise nodig is, denk bijvoorbeeld aan de huisarts of GGZ-instellingen.

Kosten

Het tarief van Een en oor Counseling is €55,00 per consult (inclusief BTW). Daarmee investeer je direct in jezelf en in jouw toekomst.

Locatie

Een en al oor Counseling ontvangt je in het Budels Medisch Centrum waar je anoniem naar binnen kunt. Je hoeft je niet te melden en kunt direct doorlopen naar de spreekkamer. Geen zorgen dus over je privacy. Jouw verhaal is altijd veilig.

Looproute

Bij binnenkomst van het gebouw waar ook de apotheek gevestigd is, ga je meteen links voor de lift de trap op. Voorbij de tandarts kan je plaats nemen op een stoel waar Anne je op de afgesproken tijd op komt halen.

Meer informatie?

Neem contact op!

Contact opnemen

Anne
Steensels