translations.contactInfo
Molenstraat 2
6021 GV Budel

+31 (0)6 - 13 50 31 35
anne@eenenaloor.com

Postadres

Werkwijze

Is er een ‘klik’?

Een al oor staat voor persoonlijke counseling met professionele betrokkenheid. Ieder traject begint met een gratis intake om elkaar te leren kennen. Pas als er een ‘klik’ is en je het gevoel hebt op de juiste plek te zijn, gaan we van start.

Praktische informatie

Doelen

Vooraf stellen we samen vast welke doelen je hebt. Op basis daarvan maken we een plan van aanpak. Dat is geen vastomlijnd proces, want persoonlijke ontwikkeling laat zich niet in een procedure proppen. We doen wat nodig is, waar jij behoefte aan hebt. En we zijn pas klaar als jij vindt dat we klaar zijn. Inderdaad: jij hebt de regie in handen.

Aanmelden

Je kunt zonder verwijsbriefje bij Een en al oor Counseling terecht. We gaan weinig vragen uit de weg en verwijzen, indien nodig, door als specifieke expertise nodig is, denk bijvoorbeeld aan de huisarts of GGZ-instellingen.

Kosten

Het tarief van Een en oor Counseling is €55,00 per consult (inclusief BTW). Daarmee investeer je direct in jezelf en in jouw toekomst.

Locatie

Een en al oor Counseling ontvangt je graag in het oudste huis van Budel gelegen op de Molenstraat 2. We zorgen voor een discrete ontvangst. Geen zorgen dus over je privacy. Jouw verhaal is altijd veilig.

Looproute

Als je bij de boerderij aankomt zie je tegenover de parkeervakken een ingang aan de zijkant. Hier mag je binnenstappen. 

Meer informatie?

Neem contact op!

Contact opnemen

Anne
Steensels